Sandra Cools

Ik ben Sandra Cools. Na het afstuderen  in 1997 aan de universiteit in Gent (België), heb ik in een andere praktijk meer dan 10 jaar gewerkt. En sinds 2007 werk ik met veel plezier op regelmatige basis in de goed geoutilleerde eerstelijns en zeker gezellige praktijk van Dierenartsenpraktijk Oost-Betuwe. De ontwikkelingen op het gebied van de  diergeneeskunde gaan razend snel en geven veel dynamiek in ons dagelijkse werk. Het is prettig om daar deel van uit te maken.

En samen met al mijn collega’s en medewerkers streven wij dan ook naar een optimale gezondheidszorg voor uw huisdier en dat natuurlijk in goed overleg met U als eigenaar. Door het volgen van veel nascholingen ben ik nog steeds erkend paardendierenarts.

Tevens heb ik ruime ervaring met gezelschapsdieren, maar ook landbouwhuisdieren vind ik nog steeds erg leuk. Naast mijn werk sport ik veel, zit bij de Rotaryclub Lingewaard-Bemmel en  hou ik gelukkig ook nog tijd over voor mijn man en 2 kinderen en onze ‘op alles jagende’ kat Skitty.

 

 

.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dierenartsenpraktijk Oost Betuwe   Lingewal 2a   6681 LJ Bemmel    tel: 0481 - 461627 info@dap-oost-betuwe.nl